"Такі речі повинні траплятися лише в художній літературі": Письменниця, яку два роки вважали померлою, повернулася до життя, фани образилися

У вересні 2020 року від імені дочки письменниці Сьюзан Мічен з’явилося повідомлення у Facebook про те, що авторка любовних романів покінчила життя самогубством. В онлайн-спільноті читачів та письменників, які підтримували творчість одне одного, ця звістка викликала глибокий жаль. Коли ж виявилося, що понад два роки письменниця була живою, це викликало обурення фанатів, повідомляють Патріоти України.

“Коли ми дізналися, що одна з наших покінчила життя самогубством, у нас було розбите серце”, — сказала письменниця Сьюзан Коул.

Потім у соціальних мережах почали поширюватися чутки, що самогубиця стала жертвою знущань.

Протягом двох років група відзначала річницю смерті Сьюзан Мічен. На її честь проводилися збори коштів і книжкові аукціони, а такі автори, як Кендіс Адамс, зробили внесок у антологію оповідань, присвячену тому, щоб “зберігати знущання там, де йому місце — у художній літературі”.

Але цього тижня Сьюзан Мічен раптово повернулася до життя. Вона оголосила про своє повернення в соцмережі, викликавши шок і збентеження серед шанувальників і друзів, і визнала, що самогубство було інсценованим. “Буде багато питань. Нехай веселощі починаються”, – написала вона у Facebook.

Спільнота авторів і шанувальників зараз розлючена. “Такі речі повинні траплятися лише в художній літературі. Тепер люди відчувають, що не можуть піклуватися одне про одного, бо вони більше не знають, що є справжнім, а що ні”, — відреагувала Сьюзан Коул.

Після фальсифікованого самогубства особа, яка видала себе за її доньку, скористалася обліковим записом Мічен у Facebook, щоб попросити допомогти завершити останній роман її матері та рекламувала її попередні роботи.

Тепер члени спільноти прийшли до висновку, що “покійна” письменниця весь час публікувала повідомлення, прикриваючись вигаданою “донькою”.

Хоча всі обставини цієї історії залишаються таємницею, публікація викликала обурення в онлайн-групі прихильників письменниці. “Навіщо повертатися? Чому ти не залишилася під псевдонімом, який був?” – докоряють “воскреслій” письменниці.

Наразі Мічен відповіла, що ситуацію спровокувала її родина, і сказала, що вирішила мовчати, поки “працювала з психіатром, щоб покращити свій стан”.

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...