Такого ще не бачили: Продавець кавунів на Lamborghini зібрав чергу покупців (фото)

У Туреччині чоловік почав продавати кавуни на одній із жвавих доріг Стамбула. Цікаво, що фрукти торговець діставав з багажника Lamborghini Aventador, передають Патріоти України.

Очевидці швидко вишикувалися в чергу, щоб купити кавуни, а заодно і подивитися на ексклюзивний італійський суперкар.

Автомобіль яскравого фіолетового кольору і сам по собі привертає увагу. Але кавуни в його не дуже місткому багажнику – абсолютно небачена дивина. Мабуть, автомобіль використовували для залучення уваги до товару, адже покупці набігли досить швидко.

Проте, коли на місце прибули репортери, продавець швидко викинув на тротуар кавуни, які не встиг продати, сів у Lamborghini та поїхав. Можливо, він хотів уникнути проблем через стихійну торгівлю в недозволеному місці.

Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...