Таки загинув? У Росії зробили першу офіційну заяву щодо зникнення кухаря Путіна

На борту літака Ан-72, що розбився у Конго, де, за чутками, міг перебувати російський олігарх Євген Пригожин, відомий як кухар Путіна, були російські громадяни. Про це повідомила російським журналістам прес-аташе посольства РФ в Демократичній республіці Конго Наталія Кононова, передають Патріоти України.

За її словами, на борту потерпілого крах літака перебували двоє громадян РФ - Володимир Садовничий і Віталій Шумков. Про долю російського олігарха Євгена Пригожина інформації у російських дипломатів немає.

"Офіційних даних від конголезької влади немає. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Ми чекаємо їх закінчення", - повідомила Кононова виданню "Подъем".

Раніше видання Readovka з посиланням на свої джерела, близькі до ПВК "Вагнер", повідомило про зникнення бізнесмена Євгена Пригожина після аварії Ан-72. За інформацією конголезьких ЗМІ, на борту Ан-72 перебували чотири члени екіпажу, а також невідома кількість цивільних осіб і військових.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...