"Терся геніталіями об іншу": Українська блогерка-мільйонниця розлучається із зіркою "Кварталу"

Українська блогерка-мільйонник Аліна Шаманська поділилася невеселою новиною - вона розлучається зі своїм чоловіком, актором і шоуменом Русланом Ханумаком, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в Instagram вона розповіла про кричущий випадок. За її словами, її публічно принижували і насміхалися над фото, де її чоловік треться геніталіями з іншою блогеркою. Цей інцидент стався вдома у цієї дівчини в Різдво.

Після засудження Аліна попросила Ханумака захистити її, але він відповів: "Ми вище цього". "Ти набираєшся сміливості і нарешті зізнаєшся собі: значить це не твій чоловік. Так, це не мій чоловік. Чи є ця ситуація причиною розлучення? Звичайно, ні. Це просто феєрична остання точка. Дякую за підтримку. Жаліти мене не треба. Я обов'язково буду щаслива", - написала Шаманська.

Вона попросила шанувальників не чекати деталей, оскільки вона поважає сім'ю, яку вона мала, і має високий рівень відповідальності перед сином.

Стосунки Аліни Шаманської і Руслана Ханумака

Вони познайомилися під час інтерв'ю, коли Аліна була ведучою програми "33 за 3". Через якийсь час вони почали зустрічатися, потім дівчина завагітніла. Руслан освідчився їй в ефірі тієї ж програми. У них народився син.


В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...