Тому що саме вони - окупанти: Відомий російський актор заявив про готовність вбивати своїх колишніх колег на фронті

Російський актор Артур Смольянінов в перші дні повномасштабного вторгнення в Україну засудив війну, а зараз і зовсім заявив, що хоче воювати проти окупантів. В інтерв'ю YouTube-каналу "Нова газета Європи", він сказав, що вважає українців своїми братами. Тому якщо він і піде воювати, то тільки на нашому боці, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання, чи розуміє він, що може зіштовхнути зі своїми колегами і що йому доведеться стріляти в них, він чітко сказав, що їхня смерть буде справедливою. "Чи справедлива ця смерть? Безумовно. Стріляв би я в нього? Без всякого сумніву", - сказав Смольянінов.

Хто такий Артур Смольянінов

Артур Смольянінов - російський актор театру і кіно. Він став відомий завдяки ролям у таких фільмах як "Ялинки", "Біла гвардія", "Кінна поліція" та інших.

Відомо, що Смольянінов виступив проти вторгнення Росії в Україну у 2022 році. У жовтні 2022 року на актора було заведено адміністративну справу про "дискредитацію" російської армії.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...