"Торпеда апокаліпсису": Розвідка США відкрила таємницю зброї "Судного дня" Росії

Підводні атомні безпілотники "Посейдон", які ЗМІ охрестили зброєю "Судного дня" і "торпедою апокаліпсису", з'являться в армії Росії не раніше 2027 року. Про це пише телеканал CNBC із посиланням на джерела в американській розвідці, повідомляють Патріоти України.

У відповідній доповіді нібито вказано, що запущений безпілотник "Посейдон" важко вразити. Уточнюється також, що російські військові "дуже сподіваються" на автономні "Посейдони" в разі, якщо у них не буде можливості завдати удару радянською ядерною зброєю.

"У росіян є амбіції використовувати автономний підводний транспортний засіб із ядерною зброєю як зброю відплати, якщо їхній успадкований потенціал запуску ядерної зброї буде нейтралізований під час війни", — йдеться в матеріалі. Американці зазначають, що в разі, якщо "Посейдон" успішно пройде випробування, Росія зробить серйозний крок вперед у гонці озброєнь.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...