"Це стало моральною травмою": Брат принцеси Діани розповів, як мати кинула їх заради іншого чоловіка (фото)

Рідний брат принцеси Діани Чарльз Спенсер дав відверте інтерв'ю виданню The Sunday Times, розповівши про моральну травму, яку заподіяло його сестрі розлучення батьків. Мати пішла до іншого чоловіка, і це сильно вплинуло на маленьку Діану. Хоча через роки її стосунки з Френсіс Шенд-Кідд налагодилися, жінки знову посварилися напередодні смерті "народної принцеси", передають Патріоти України.

Граф Джон Спенсер і його перша дружина Френсіс Шенд Кідд розійшлися в 1966 році, коли Діані було 5 років, а Чарльзу - 2. Четверо дітей пари залишилися з батьком, тоді як їхня мати присвятила себе новим стосункам.

"У нас з Діаною були дві старші сестри, які навчалися в школі-інтернаті, тому ми з нею переживали це разом, - розповів граф Спенсер. - Наш батько був тихим і постійним джерелом любові, але наша мама не була пристосована для материнства. Це не її вина, вона просто не могла цим займатися. Збираючи речі перед від'їздом, вона пообіцяла Діані, що повернеться до неї. Діана чекала її на порозі, але вона так і не прийшла". Дитинство без матері 56-річний Чарльз називає болісним. Він згадав, як маленька Діана втішала його, коли він плакав ночами, хоча сама дуже боялася темряви.

Френсіс Роше вийшла заміж за графа Джона Спенсера, коли їй було 18 років, а йому - 30. Пара офіційно розлучилася в 1969-му, і Френсіс втратила опіку над дітьми. Потім вона вийшла заміж за Пітера Шенд Кідда - спадкоємця багатого промисловця. Другий шлюб Френсіс тривав до 1988 року, коли чоловік покинув її заради молодшої жінки. Сама вона звинуватила в розпаді шлюбу тиск ЗМІ, які почали переслідувати її після заручин Діани з принцом Чарльзом.

У 1996 році Френсіс заборонили управляти машиною після водіння в нетверезому вигляді, хоча сама вона проблеми з алкоголем заперечувала. У травні 1997 року в інтерв'ю журналу Hello! Жінка сказала, що її дочка була рада втратити свій статус "королівської високості" після розлучення з принцом Чарльзом. Після цього мати і дочка посварилися і, як повідомляється, не спілкувалися до самої смерті Діани 31 серпня.

Останні роки життя Френсіс Шенд Кідд провела на самоті і займалася благодійністю. Вона страждала від хвороби Паркінсона і раку мозку, і померла у віці 68 років у своєму будинку в Шотландії. На її похоронах були присутні її діти і онуки, в тому числі принци Вільям і Гаррі.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.