"Цей юнак побив мене": Стали відомі слова Джошуа після поразки в бою проти Усика

У ніч з 20 на 21 серпня відбувся бій-реванш між володарем поясів WBO, WBA, IBF і IBO в суперважкій вазі Олександром Усиком і британцем Ентоні Джошуа,, передають Патріоти України.

Поєдинок проходив у Джидді (Саудівська Аравія) і завершився перемогою українця Усика роздільним рішенням суддів - 113-115, 115-113, 116-112. Британський боксер Ентоні Джошуа прокоментував поразку Олександру Усику.

"Якби ви знали мою історію, ви б зрозуміли пристрасть. Я не боксер-любитель п'ятирічного віку, який був елітним проспектом з юності. Мене посадили у в'язницю, мене відпустили під заставу і потім я почав тренуватися. Я хотів мати можливість битися.

Мені шкода, що довелося б забрати пояси в Усика. Але це пов'язано з пристрастю, яку я вклав у це. Цей юнак побив мене зараз. Можливо, я міг би виступити краще, але це свідчить про рівень важкої роботи, яку я доклав, тому, будь ласка, поаплодуйте нашому чемпіону світу в суперважкій вазі.

Я не 12-раундовий боєць. Подивіться на мене, я нова порода суперважкоатлетів. Я суперважкоатлет, це важка робота. Усик - феноменальний талант, тричі "ура" на його честь", - сказав Джошуа.

Артем Мілевський зганьбився на пресконференції, переплутавши назву свого нового клубу (відео)

середа, 1 травень 2024, 22:05

Ексфутболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський побував на презентації як новачок аматорського клубу Ігніс, який виступає в медіалізі, передають Патріоти України. На початку пресконференції Мілевський переплутав назву свого клубу, чи...

Зірка українського спорту розповів курйозну історію, як він здобув золоту медаль на Олімпіаді-2016

середа, 1 травень 2024, 21:42

Титулований український гімнаст Олег Верняєв пригадав цікаву історію, яка трапилась з ним під час Олімпійських іграх-2016 у Бразилії, передають Патріоти України. «У принципі, вся Олімпіада в Ріо була цікавою. У день фіналу на брусах [Олег завоював золо...