У дуеті із латвійською спортсменкою: Українська тенісистка стала переможницею парного турніру WTA у Цинциннаті

Українка Людмила Кіченок у парі з латвійкою Оленою Остапенко виграли турнір WTA 1000 в Цинциннаті (США). У фіналі українсько-латвійський дует обіграв американку Ніколь Меліхар-Мартінес та австралійку Еллен Перес, інформують Патріоти України.

Матч тривав 1 годину 24 хвилини. Кіченок та Остапенко здолали своїх суперниць за два сети - 7:6 (5), 6:3.

Додамо, що перед цим українсько-латвійська пара виграла два матчі за день. У чвертьфіналі Кіченок та Остапенко прибрали зі свого шляху представницю Казахстану Анну Даниліну та Беатріс Хаддад Маю з Бразилії, а в півфіналі здолали бельгійку Елізе Мертенс та росіянку Вероніку Кудерметову, яка через повномасштабне вторгнення РФ до України виступає в нейтральному статусі.

Перемога в Цинциннаті - другий спільний тріумф Кіченок та Остапенко у кар'єрі. У червні вони виграли парний турнір у Бірмінгемі, після чого дійшли до фіналу турніру в Істборні, але знялися з вирішального матчу через травму латвійської тенісистки.

"Це ж неподобство – спілкуватись мовою ворога": Милованов розповів історію про російськомовних бійців ЗСУ у США

середа, 1 травень 2024, 22:29

Ексміністр економіки Тимофій Милованов розповів історію, як у США російськомовні українські військові здивували українську діаспору. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. "Російська мова в Україні. Що скаже про це діаспора. Приколь...

Артем Мілевський зганьбився на пресконференції, переплутавши назву свого нового клубу (відео)

середа, 1 травень 2024, 22:05

Ексфутболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський побував на презентації як новачок аматорського клубу Ігніс, який виступає в медіалізі, передають Патріоти України. На початку пресконференції Мілевський переплутав назву свого клубу, чи...