У Львові і Києві арештували готелі російських підприємців вартістю на 1 000 000 000 грн

У Львові і Києві арештували готелі російських підприємців

За клопотанням Галицької окружної прокуратури Львова суд арештував приміщення двох готелів – у центрі Львова і Києва. Загальна площа арештованого майна - 30 тисяч квадратних метрів. Про це 24 серпня повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти України.

Вартість арештованого майна – майже 1 млрд грн. Мережа готелів належить підприємству, бенефіціарними власниками якого є громадяни РФ. Також арештовано корпоративні права підприємства на загальну суму понад 100 млн гривень.

Вирішується питання про передачу арештованого майна в управління АРМА. За даними слідства, посадові особи підприємства, яке здійснює управління готелями, підробили офіційні документи і так отримали контрольний пакет акцій мережі готелів.

Досудове розслідування за кримінальним провадженням за фактами шахрайства і службового підроблення здійснюють слідчі ГУ НП у Львівській області (ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 358 КК України). Раніше Подільська окружна прокуратура Києва передала в управління Агентства розшуку та менеджменту активів (АРМА) корпоративні права компанії, пов'язаної з російським газовим монополістом Газпромом, на суму понад 6 млн гривень.

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...