У МОЗ розповіли, як будуть працювати школи і садочки в "червоній" зоні карантину

У середу, 16 вересня, Кабмін змінив підходи до поділу регіонів на карантинні зони. Глава МОЗ Максим Степанов повідомив, що в зв'язку з новим поділом рішення про закриття шкіл, дитячих садів і обмеження роботи транспорту в "червоній" зоні будуть приймати спільним рішенням державні та регіональні комісії, передають Патріоти України.

За словами Степанова, в оновлених підходах до поділу регіонів на карантинні зони немає обов'язкової вимоги щодо закриття шкіл і дитячих садків у "червоній" зоні.

"Рішення про роботу шкіл і садочків у "червоній" зоні буде спільним рішенням державної і регіональної комісій. У "зеленій", "жовтій" і "помаранчевій" зонах карантину, якщо 50 відсотків класів в конкретній школі пішли на самоізоляцію, то закривається весь навчальний заклад", — зазначив він.

Глава МОЗ підкреслив, що спільним рішенням державної та регіональної комісій буде регулюватися робота транспорту, а жорстких обмежень в "червоній" зоні з перевезень пасажирів не буде.

Як повідомляв "Апостроф", в

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...