У Офісі президента розповіли, чи скасують введення жорсткого карантину в січні

Посилений карантин буде діяти з 8 січня до опівночі 25 січня.

В Офісі Президента зауважили, що не планують скасовувати посиленні карантинні обмеження у січні. Наразі ситуація з коронавірусом в Україні "йде за графіком". Про ймовірність скасування жорсткого карантину розповіли джерела в ОП, інформують Патріоти України.

"Ретельно будуть оцінюватися показники кінця грудня – перших чисел січня. Поки все за графіком – локдаун за графіком передбачається", – повідомили в ОПУ.

Зауважимо, посилений карантин триватиме в Україні впродовж 8 – 25 січня. У цей час заклади громадського харчування не зможуть приймати відвідувачів. Їм дозволили готувати їжу на винос, або ж доставляти її клієнтам.

До речі, громадський транспорт у січні не перестане працювати. Однак діятимуть обмеження на кількість пасажирів – дозволені лише сидячі місця.

Джерело: РБК-Україна

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...