У росіян забрали ще одну перемогу: Льва Яшина перестали вважати найкращим воротарем в історії футболу

Самі голкіпери вибрали найкращого шляхом опитування.

Кращим голкіпером в історії футболу тепер визнаний воротар туринського "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон. Про це пише Оxu.az з посиланням на La Gazzetta dello Sport, інформують Патріоти України.

Традиційно в рейтингу воротарів перший рядок займав радянський футболіст Лев Яшин. Тепер він опустився на другу позицію. Видання провело опитування серед 18 воротарів з 18 країн, запропонувавши вибрати кращого голкіпера, і семеро з них віддали голоси за Буффона. За Яшина проголосувало п'ятеро.
Яшин є єдиним воротарем в історії, удостоєним "Золотого м'яча". Голкіпер відомий за виступами за московське "Динамо" і збірну СРСР. У складі національної команди воротар провів 74 матчі, виграв Олімпіаду-1956, чемпіонат Європи-1960 і завоював срібні медалі континентальної першості 1964 року.
Яшин визнаний кращим воротарем XX століття за версією Міжнародної федерації футболу. У його честь засновано приз найкращому воротареві року.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...