У Сумах нетвереза пасажирка тролейбуса жорстоко побила кондуктора через маску (фото)

У Сумах нетвереза пасажирка тролейбуса побила кондуктора через прохання надягнути захисну маску. Про це сьогодні у Facebook повідомило комунальне підприємство Сумської міської ради "Електроавтотранс", передають Патріоти України.

Зазначається, що інцидент стався у салоні тролейбуса №275, що о 21:10 курсував за маршрутом №7 "Хіммістечко - Центроліт". За словами кондуктора, на зупинці "Вишневий сад" до салону зайшли дві жінки, одна з них - без захисної маски.

"Зауваження надягнути маску, одна з пасажирок, що перебувала у стані алкогольного сп’яніння, сприйняла доволі агресивно: почала лаятися, використовуючи нецензурну лексику, ображати кондуктора та навіть вирішила з’ясувати стосунки з водієм.

На повторні прохання дотримуватися вимог карантинних обмежень та надягнути засіб індивідуального захисту або ж покинути салон комунального транспорту, пасажирка ніяк не реагувала й продовжувала скандалити", - йдеться у повідомленні. В результаті водій був вимушений зупинити рух тролейбуса. За інформацією підприємства, у той час, як кондуктор вийшла з салону на зупинку і почала викликати поліцію, розлючена пасажирка накинулася на неї.

"Спочатку працівниця підприємства отримала удар в обличчя, потім - удари по руках, ногах, тілу. Вгамувати п’яну пасажирку змогли водій, перехожі та поліція, яка вже прибула на місце за викликом", - розповіли у "Електроавтотрансі". Лікарі зафіксували на руках та обличчі потерпілої численні гематоми, забій пальців лівої руки та променевої кістки на правій руці. Після допомоги медиків, постраждала написала заяву до поліції.


"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...