У Туреччині дешевше: У мережі показали український курорт у сезон - 2 тисячі доларів за тиждень (відео)

У мережі розповіли, скільки зараз коштує елітний відпочинок на курорті Чорного моря, в Затоці. У дорогому готелі є все для шикарного відпочинку, але ціна дорівнює відпочинку в п'ятизірковому готелі Туреччини, передають Патріоти України.

На території бази басейн, шезлонги і парасольки і дитячий майданчик з піском. Готель має в розпорядженні свій ресторан, але ціни в ньому, як в Одесі. Також для гостей готелю працює власний пляж з сервісом. Відео опублікував на YouTube блогер "Кримський одесит".

Якщо уважно подивитися відеоролик, то можна побачити, що на пляжі та в самому готелі людей не так вже й багато. Очевидно, що не у всіх є гроші платити дві тисячі доларів за тиждень.

Один з підписників каналу, підрахував, у скільки обійдеться такий готель на сім'ю, якщо не враховувати дорогу.

"Готель звичайно маленький, але номери симпатичні. Території немає взагалі...все тісно...басейн маленький...на 4 чол 107 дол....плюс харчування...плюс коктейлі і ще щось...плюс паркінг...виходить на чотирьох 220-240 дол...беремо 8 днів 1760-1920 дол...і це ми не летимо на літаку....блін...ну звідки такі ціни????...ось тому будуть стояти напівпорожні готелі", - написав коментатор.

Але є і ті українці, які вважають, що в цьому готелі погані номери за такі ціни. "Номер жахливий, мені не сподобався, у людей, які тримають міні котеджі набагато крутіше номери яскравіше і сучасні і ціна набагато дешевше", - пише жінка.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...