Удар РФ по бійцях 128-ї ОГШБр: Нардепи Волинець і Кучеренко заявили про 28 загиблих і 53 поранених

Внаслідок ракетного удару, завданого 3 листопада по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади в Запорізькій області, 28 військовослужбовців загинули, ще 53 поранені. Про це повідомили народні депутати Михайло Волинець та Олексій Кучеренко, передають Патріоти України.

"28 загиблих. 53 поранених. 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада. На жаль, підтвердилась інформація про загибель наших воїнів від ракети РФ", - написав на своїй фейсбук-сторінці Михайло Волинець.

Нардеп Кучеренко оприлюднив такі ж дані. "28 загиблих, 53 поранених, 128-ма ГШБр. Скорбота", — зазначив він.

Крім того, в соцмережах з’явилося відео удару по бійцям 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади у Запорізькій області. Про нього повідомив військовий журналіст Андрій Цаплієнко у telegram.

Журналіст Денис Казанський прокоментував відео удару по 128 бригаді. "Як бачимо, ніхто з місцевих ворожу ракету не наводив, окупанти усе бачили та фіксували з БПЛА, як військові збираються разом в одному місці. Проводити такі шикування та відкриті збори поблизу лінії фронту - злочинна халатність, яка коштує людям життя. Сподіваюся, одного такого жахливого уроку буде достатньо, щоб більше ніколи ничого подібного не повторювалося", - наголосив він.

Загибель воїнів 128-ї бригади на Запоріжжі - що відомо

  • У п'ятницю, 3 листопада, російські терористи завдали ракетного удару по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, внаслідок чого загинули військовослужбовці, також поранення різного ступеня важкості отримали й місцеві мешканці.
  • Президент Володимир Зеленський відреагував на загибель воїнів 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Він заявив, що за фактом події триває розслідування

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...