Україна в очікуванні UPark Festival: Організатори розповіли про головну музичну подію літа

Республика КаZантип в полоні російських окупантів, але співучі та завзяті українці успішно розкручують нове святкове дійство. 16-18 липня на мальовничих берегах найбільшого дніпровського острову столиці втретє гримітиме міжнародний рок-фестиваль.

Фестиваль, котрий вже втретє об'єднує на одній локації справжніх поціновувачів якісної рок-музики в живому виконанні, цього року обіцяє перевершити два попередні. Гостями свята заявлені відомі виконавці, глядачам обіцяють масу сюрпризів.

Щоб не гаяти часу, переходьте на сайт найкращого білетного оператора країни https://upark.ticketsbox.com/ та купуй квитки на музичний фестиваль європейського рівня. Організатори обіцяють більше вражень та драйву, ніж в попередні роки, неймовірну атмосферу та купу незабутніх емоцій від зустрічі з найяскравішими зірками світового року.

На одній із найбільший та найкрутіших локацій столиці Sky Family Park окрім лайвів передбачена купа різних активностей. Відкритий басейн, DANCE POOL BAR. Любителі екстриму зможуть взяти участь в водних іграх, а від спеки можна перепочити на чистому та комфортному пляжі. В режимі нон-стоп на протязі трьох фестивальних днів для гостей свята маркет та велика барно-гастрономічна програма.

Перший день фестивалю

Відкриття музикального свята відбудеться 16 липня та в цей день публіка зможе послухати лайви талановитих та мега-популярних колективів.

SWMRS – група, котра підкорює слухачів своїм фірмовим серф-панковим звучанням. Музиканти створюють неймовірні хуліганські пісні та відео. Артисти подарують свою неймовірну енергетику всім тим, хто так як вони мають панковське віросповідання.

Nothing But Thieves – фндф-рок колектив, котрий вже відомий українському слухачеві не тільки своїм музичним талантом та особливою атмосферністю. Група в столиці знімала два свої відео. Музиканти обіцяють своїм фанатам презентувати на UPark свій новий реліз. Квитки можна придбати тут. Буде круто!

Bring Me the Horizon – британський музикальний колектив, під музику котрого публіка по-справжньому може відірватись. Неймовірний драв музикантів та їх неординарність на протязі 14 років робить їх крутими. На фестивалі вони виконають найкращі свої хіти.

Другий день музичного свята

17 липня на UPark буде гаряче! На локацію Sky Family Park прибуде самий крутий зірковий десант Thirty Seconds to Mars. Музиканти, котрі отримали більше ста нагород, та чий альбом занесений до «Книги рекордів Гіннеса» вживу виконають свої самі круті пісні. Новий альбом гурту America в 2018 році зайняв друге місце в відомому музичному чарті Billboard 200.

Pale Waves – бенд, котрий був створений в часи студентських років учасників. Музиканти по-справжньому круті та талановиті, адже після виходу двох перших композицій вони стали відомими – Pale Waves з’явились на обкладинці NME. Гурт виконає музику, котру гості UPark не зможуть забути. Будьте обережні – ці мелодії можуть розбити ваші серця!

Rag’n’Bone Man – автор однієї з самих популярних пісень Human, кліп на котру зібрав в YouTube більше половини міліарна переглядів. Це перший виступ артиста в Україні, тому готуйтесь до крутого шоу. За версією Brit Awards цей співак став найкращим молодим артистом.

Третій день UPark – гаряче фініш фестивалю

Хедлайнерами останнього дня свята стане найбільш провокаційний сучасний колектив DIE ANTWOORD. Їх ще називають справжніми зірками південноафриканського хіп-хопу. Це не перший виступ колективу в Україні, публіка вже оцінила їх лютий рейв. На UPark артисти обіцяють ще лютіше шоу.

MØ – вона знімала відео тут у нас, в Києві на Троєщині відео в постапокаліптичному стилі, котре не обговорював тільки лінивий. Та ще жодного разу данська співачка не виступала вживу в нашій країні. На UPark вперше буде лайв від тої, котра вже побувала на багатьох масштабних музикальних фестивалях світу.

Якщо хочеш пропустити найбільше музикальне свято країни, то залишайся вдома. А для тих, хто готовий з головою зануритись в атмосферу фестивальної музики, святкового настрою та вживу почути свої улюблених виконавців тут ще є квитки.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...