Ледь не загинули люди: Українська ведуча влаштувала ДТП на Балі (фото)

Ведуча реаліті "У кого більше?" Анастасія Кошман потрапила в ДТП на Балі під час зйомок шоу. Як відомо, один з найбільш поширених видів транспорту на цьому острові - мотоцикл. Його використовують навіть в якості таксі. За день на такій роботі можна виручити до 350 тисяч індонезійських рупій (близько 630 грн), що для місцевих досить непогані гроші, передають Патріоти України.

"Якщо чесно, то керувати мотоциклом я не пробувала ніколи. На велосипеді їздити можу, на квадроциклі і авто теж. Тому, думаю, і байк зможу опанувати. Крім того, на Балі на них розсікають навіть 13-15-річні дівчатка. Чому в мене може не вийти?" - зізналася вона.

Для першого разу ведуча вирішила взяти в оренду найдешевший мотоцикл - за 60 тис. рупій, що на наші гроші - всього 100 грн. Їздити на ньому дівчина могла цілу добу, проте в перші ж кілька годин влипла в неприємності.

"Я розуміла: якщо підвезу хоча б двох туристів, відіб'ю навіть більше, ніж вклала. Але до мене ніхто не хотів сідати. Напевно, тому що я дівчина. Трохи пізніше підвезти їх попросила пара, яка була добряче напідпитку. Їхати всім на одному байку було дуже складно", - говорить ведуча "Нового каналу".

На одному з поворотів ще недосвідчена водій не впоралася з керуванням і разом з пасажирами впала на дорогу. "У мене був такий стрес, що я не могла навіть ходити, не те що їздити. Через мене мало не загинули люди! Досі не можу прийти в себе", - зі сльозами на очах зізналася дівчина.

Ведуча вирішила більше не ризикувати ні своїм, ні чужим здоров'ям, тому повернула байк і більше з Балі на ньому не їздила.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...