Українці непереможні! Мережу розчулило відео, як воїн ЗСУ на протезі і з прапором України танцює під "Горить-палає техніка ворожа"

Користувачів мережі до сліз розчулило відео життєрадісного воїна ЗСУ на ім'я Богдан, який втратив ногу на війні з російськими окупантами. Сила духу та незламність характеру бійця вразила українців, передають Патріоти України.

На ролику молодий герой з прапором України в руках "запалює" під хіт "Горить-палає техніка ворожа". Ролик на своїй сторінці вInstagram опублікував один з виконавців треку Олександр Пономарьов.

На кадрах видно, що Богдан з протезом на місці правої ноги жваво танцює під переможну пісню з синьо-жовтим стягом, який тримає за кінці обома руками. Воїн ЗСУ крутив прапор над головою та махав ним, танцюючи біля будинку. На відео чути, як натхненно герой підспівує рядки про знищення російських окупантів.

Користувачі мережі в коментарях зізналися, що відео бійця довело їх до сліз, а також подякували Богдану за його внесок у перемогу України. Всього за кілька днів допис зібрав понад 40 тис. переглядів.

"Наші українські чоловіки – найкращі", "Дякуємо вам за вашу стійкість і мужність, міцного здоров'я і щастя", "Господи, серце розривається і на очах сльози", "Він такий "живчик"оцей герой наш", "З такими хлопцями нас не здолати", "Наші чоловіки – це мегамужність, суперсила і залізне натхнення", – йдеться в коментарях.

Побито рекорди: У Києві квітень став одним з найтепліших за останні 144 роки

середа, 1 травень 2024, 17:38

Середньомісячна температура повітря у квітні у столиці України склала 12,8 °С. Це вище кліматичної норми на 2,8 °С. Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського, передають Патріоти України. "За даними спостережень мет...

Замість живої людини - аватар: У МЗС незвична ШІ-представниця (відео)

середа, 1 травень 2024, 16:56

Міністерство закордонних справ України вперше в історії створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію для ЗМІ. Про це повідомляє прессслужба відомства, передають Патріоти України...