Увага, розшук! На Черкащині загадково зник герой АТО, не бачили та не чули з 28 грудня

У Черкаській області в селі Бобриця неподалік від Канева зник ветеран російсько-української війни Анатолій Ганненко. Тривожну новину повідомив його побратим Андрій Підлісний, зазначають Патріоти України.

Розшукуваний ветеран-морський піхотинець, десантник, брав участь в рейді 95. Як пише автор публікації, Ганненко на війні показав себе тільки з кращого боку.

Останній раз його бачили 28 грудня о 19:20 в селі Бобриця де він відпочивав в закладі, де у нього виник з кимось конфлікт, після чого Ганненко пішов і зник.

"28 грудня 2020 року у с. Бобриця неподалік Каніва Черкаської області зник мій друг та побратим Анатолій Ганненко. Толя морпіх, десантник, брав участь у рейді 95, за роки війни починаючи з 2014 накосив зі своєї гвинтівки не один десяток сєп@рів. Це не вигаданий персонаж чи міфічний герой, Толя реально людина слова і діла, я свідок одного з проміжків його бойового шляху і тому вище написане підтверджую особисто, як сержант і підлеглий у взводі (далеко не піхотному) він проявляв себе лише з кращого боку. Останній раз його бачили 28 грудня о 19:20 у вище зазначеному селі де він відпочивав та після сутички покинув заклад. За майже 2 тижні жодних новин від поліції. Військовий, який став на захист Батьківщини та допоміг захистити незалежність нашої держави зараз потребує вашої допомоги та розголосу. Будь - яку інформацію повідомляйте у приватні повідомлення", - написав Підлісний.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...