Уже ніколи не здійсниться: Екс-дружина Віктора Павліка розповіла про давню мрію померлого від раку сина

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва намагається оговтатися після смерті сина Павла, який пішов із життя 7 серпня 2020 року. Тепер жінка розповіла, що її нащадок мріяв після одужання бігати набережною, передають Патріоти України.

Екс-кохана артиста опублікувала зворушливий допис на особистій фейсбук-сторінці. Вона поділилася історією, що пов'язана із померлим сином, якого втратила зовсім недавно.

Лариса розповіла, що після одужання Павло, насамперед, прагнув бігти набережною. Раніше він терпіти не міг біг. Проте, коли після закінчення школи вирішив вступити до Національній академії СБУ, довелося здавати норматив з бігу і діватися було нікуди.

"Коли син вступав до академії, потрібно було здавати норматив із бігу. Вмовити його тренуватися одному було неможливо. Я прокидалася о шостій ранку, витягала з ліжка і бігла поруч із ним, щоб не сів десь там далеко на лавці. А я ненавиджу бігати! Вступивши, біг став йому подобатися! І мріяв, коли одужає, бігти набережною. А буквально за місяць до свого відходу він запитав: "Мамо, а чому ти не бігаєш?". Біжу, Пашенько, біжу!", – написала у дописі Созаєва.

Що відомо про хворобу та смерть Павла Павліка

У жовтні 2018 року лікарі поставили Павлові діагноз – саркома хребців. Тоді він почав активну боротьбу з недугою. За майже два роки юнак пройшов 18 курсів хіміотерапії та курс променевої терапії. Павло регулярно обстежувався, перебував під наглядом лікарів. Проте з травня цього року його стан лише погіршувався. У хлопця боліли руки, почали відмовляти пальці. Останні два місяці свого життя він пересувався лише за допомогою коляски.

У червні 2020 року син Віктора Павліка заявив, що лікування безглузде. Здавалося, що він хоче припинити боротьбу з раком, проте згодом хлопець пояснив, що не здався. Він хотів дати можливість організмові відновитися після численних препаратів та самому почати боротися із хворобою. Проте це не допомогло. Наприкінці липня Павло потрапив у хоспіс, а 7 серпня його мати розповіла про смерть нащадка. Похорон 21-річного юнака відбувся 9 серпня у колі близьких людей.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...