У малюка була звичайна алергія: У Полтаві дитину зацькували через безпідставний діагноз "коронавірус"

Хлопчик дисципліновано носив маску та користувався антисептиком, але дуже страждав через це.

У Полтаві учня 8-го класу зацькували через "діагноз коронавірус". Про це розповіла його мати на сторінці Батьки, Sos у Facebook, передають Патріоти України.

За словами жінки, з початку року дитина ходила в школу в масці і користувалася антисептиками і у неї почалася на це алергія. Хлопчик вчиться в гімназії №33. "Він втрачає свідомість і задихається, через те, що у нього алергія на це. І відбувається нестача кисню. Він насилу терпів і переносив все це. В результаті в четвер не дійшов зі школи додому, впав на дорозі", - написала жінка.

Мати вирішила залишити на пару днів дитину вдома, але в понеділок син знову пішов у школу і почав задихатися в масці. Його відвели в медпункт і поставили діагноз коронавірус, хоча підстав для цього не було. Після цього в школі почали налаштовувати дітей проти її сина.

"Прийшов завуч школи, налаштував дітей проти нього. Сказав, щоб усі відійшли від нього, через те, що він в зоні ризику. Моя дитина взагалі злякалася. Потім сказала йому дослівно: "Йди вже звідси", - описує ситуацію мати.

Увечері температура дитини була в порядку, але наступного ранку її не пустили в школу. "Директор Кікоть Наталія Витальнвна сказала, що у нього недопуск і посилається на постанову №50. І не хоче нічого чути про закони. Її нічого не цікавить. І дитина пішла додому. Як так може директор школи обмежити дитину в отриманні знань? Дитина прийшла додому знову зі сльозами, каже що боюся, що зі мною ніхто не буде розмовляти. Психіка сина на межі", - резюмувала автор посту.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...