В очікуванні нової "бавовни": У Криму прямо над головами туристів на пляжах літають ворожі гелікоптери (відео)

В анексованому Росією Криму останні дні особливо неспокійно. Місцеві жителі поділилися відео, на яких видно ворожі гелікоптери, що пролітають прямо над головами туристів на пляжах, передають Патріоти України.

Вертольоти пролітають так низько, що здається, ось-ось зачеплять когось із курортників. Відповідним відео поділився Telegram-канал "Крим – край партизанської слави".

Агресори налякали кримчан та інших туристів не лише низьким польотом вертольотів, а й стріляниною у бік моря.

"Російські окупанти літають над узбережжям Євпаторії, "радуючи" відпочиваючих стріляниною практично біля берега... Колись міжнародний курорт окупанти перетворили на суцільні полігони та військові бази", – повідомляється в описі під відео.

Загинула півторарічна дівчинка: У Києві сталася моторошна ДТП (фото)

субота, 18 травень 2024, 15:55

У Дніпровському районі Києва сталася потрійна ДТП. Внаслідок аварії загинула півторарічна дитина. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Києва, передають Патріоти України. Як встановили правоохоронці, 39-річний водій BMW, рухаючись по Броварському п...

Тестю довелося погодитися: Чоловік закохався у власну тещу та одружився з нею (відео)

субота, 18 травень 2024, 15:44

В Індії чоловік закохався і одружився зі своєю тещею з благословення тестя. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. Ця химерна історія починається з трагедії. Після смерті дружини батько двох дітей Сікандар Ядава переїхав до своїх родич...