"В Турции дешевле, жлобы": Українці розповіли про сумні реалії відпочинку в Кирилівці (відео)

Популярний Азовський курорт Кирилівка,узбережжя якого раніше атакували морські блохи, неприємно шокує туристів захмарними цінами на харчування, передають Патріоти України.

Як розповідають відпочивальники, на турбазах, розташованих на популярній Федотовій косі, нормальні столові знайти неможливо. На відстані такі є, але за суп, пюре, котлету і шматок риби в їдальні потрібно заплатити 180 гривень. Не важко підрахувати, у скільки обійдеться харчування сім'ї з такими цінами.

Додамо, недавно ціни на елітне житло і "сараї" на одній з баз відпочинку Федотової коси в Кирилівці перевірив блогер. Знаходиться вона на першій береговій лінії недалеко від Степка.

Цього року розбіг цін вражає від 100 грн за ліжко в стандарті до 7 000 за люкси на елітних базах відпочинку. На відео, яке було знято на базі відпочинку на Федотовій косі, показані три категорії житла - люкс, напівлюкс і стандарт. Розбіг цін від 120 до 400 грн. з людини. Потрібно відзначити, що пропоновані умови цілком пристойні.

У коментарях під відео люди пишуть, що в Туреччині дешевше: "За такі гроші? У Туреччині дешевше. А це просто обригай Кирилівка... фу-фу", "Розкіш не те слово - за таке барахло такі бабки, я краще в гарний готель у Туреччину на все включено поїду!", "Жадібність і дурість доморощених бізнесменів і корупціонерів не знає кордонів. Туреччина за ті ж гроші в рази краще".

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...