В Україні загинув новозеландський військовий, котрий добровольцем воював проти російських загарбників

В Україні, борючись проти російських окупантів, загинув військовий із Нової Зеландії. Міністр оборони Нової Зеландії Пенні Енаре повідомила, що військовий загинув під час відпустки, пише The Guardian, передають Патріоти України.

"Висловлюю співчуття сім'ї, друзям та колегам новозеландського солдата, який, як повідомляється, загинув в Україні під час відпустки з армії", - сказала міністр.

Сили оборони уточнили, що загиблий із Нової Зеландії перебував у відпустці без утримання. Повідомляється також, що військові Нової Зеландії тренують українських колег у Великій Британії, ця країна надає Україні й іншу підтримку.

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...