Вахтанг Кікабідзе всі гроші від свого ювілейного концерту передав на допомогу ЗСУ

Грузинський актор та співак Вахтанг Кікабідзе допомагає українському народу не лише словом, а й ділом.

Всі кошти, які вдалося зібрати на ювілейному концерті в Батумі, він передав на допомогу українським захисникам. Про це повідомляє 26 артилерійська бригада ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича в Facebok.

Від серця до серця дякуємо Вахтангу Кікабідзе за вчинок людини, якій болить серце за Україну та бажає найскорішої перемоги Збройних сил України над російським окупантом", – повідомили українські захисники.

Шоу в Батумі було присвячене Україні.

"Кошти від концерту артист витратив на мікроавтобус із сухпайком для українських військових. Його вже доправили в Україну й передадуть до нашої артилерійської бригади", - додали у повідомленні.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...