Валерій Залужний поділився рідкісним селфі з дружиною і приголомшив їхньою схожістю

Головнокомандувач Збройних сил України, генерал Валерій Залужний зробив свіже фото, на якому зображений разом з дружиною Оленою, передають Патріоти України.

Світлиною подружжя поділився на своїй сторінці у Facebook колишній народний депутат України Борислав Береза. Судячи з інтер'єру на знімку, він був зробелний у кабінеті Залужного. На фото головнокомандувач ЗСУ з дружиною позують на тлі українського прапора і портрета Залужного:

"Головком і його дружина. Звикли перемагати. Разом!" – підписав фотографію Береза. Підписники екснардепа у Facebook наробили компліментів головнокомандувачу ЗСУ та його обраниці:

  • Дуже гарна пара!
  • Які вони симпатичні! Дай, Боже, їм сили!
  • Люблю цю парочку українців! Слава ЗСУ і Залужному

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...