Вбивця залишив поруч пакети та бензопилу: У Києві вбили та хотіли розчленувати 22-річного азербайджанця (фото)

Тіло вбитого пролежало у квартирі три дні, поки сусіди не відчули неприємний запах.

У квартирі на Печерську у Києві вбили 22-річного громадянина Азербайджану і намагалися розчленувати його тіло. Поліція підозрює 23-річного громадянина тієї ж країни. Про це повідомляє прокуратура міста Києва, передають Патріоти України.

Зазначається, що в поліцію звернулися 6 жовтня і повідомили про те, що біля однієї з квартир в житловому будинку по вулиці Чигоріна відчувається неприємний запах, схожий на газ. «Працівники «Київської служби порятунку», які прибули на місце виклику, побачили біля дверей цієї квартири сліди крові, які ведуть до виходу з під'їзду, у зв'язку з чим на місце події була викликана слідчо-оперативна група. Зламавши вхідні двері до квартири, правоохоронці виявили в приміщенні тіло 22-річного уродженця республіки Азербайджан з численними ножовими пораненнями та тілесними ушкодженнями. Смерть чоловіка, за попередніми даними, настала за 3 дні до того», – наголошується в повідомленні.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили бензопилу, каністри з пально-мастильною речовиною, гумову маску, сокиру, пакети та інші пристосування, з допомогою яких злочинець ймовірно планував приховати сліди злочину шляхом розчленування тіла вбитого і вивезення його з місця вчинення злочину.

Правоохоронці отримали докази причетності до вчинення злочину 23-річного громадянина Азербайджану, який виявився знайомим вбитого. Зараз Київська місцева прокуратура № 6 погодила повідомлення про підозру особі у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.