Величезна акула відкусила туристу обидві руки та ногу на очах у інших відпочивальників

Акула вбила австралійського туриста просто на очах у переляканих відпочивальників на людному пляжі в Нумеа, Нова Каледонія. Інцидент стався у неділю, 19 лютого, коли влада повідомила, що на 59-річного чоловіка напала акула близько 16:10, коли він плавав приблизно за 150 метрів від берега. Про це повідомляє видання LADbible, передають Патріоти України.

Чоловік помер на місці події після того, як акула відкусила йому обидві руки та ногу. "Були маленькі діти, які були шоковані побаченим", – сказала президентка Південної провінції Нової Каледонії Соня Бекес.

Хоча напади акул трапляються доволі рідко, це вбивство стало третім нападом акул біля пляжу Шато-Рояль за останні три тижні. Зазначимо, у 2022 році в усьому світі сталося 108 інцидентів за участю акул, але лише 57 із них були неспровокованими нападами.

За даними місцевих ЗМІ, коли на 59-річного туриста напала акула, відпочивальники, які плавали в цьому районі, кинулися на допомогу та дістали чоловіка. І хоча йому надали допомогу екстрені служби, вони, на жаль, не змогли врятувати йому життя. Щоб запобігти подальшим інцидентам, пляжі у цьому районі зачинили, а влада влаштувала вилов акул у цьому районі.

"Плавання та морська діяльність заборонені у 300-метровій прибережній смузі до подальшого повідомлення", — йдеться в заяві міської ради Нумеа.

"Перемога України є такою ж неминучою, як світанок перед ранком Воскресіння Христового", - звернення до співвітчизників глави УГКЦ

неділя, 5 травень 2024, 8:56

Христос воскрес! . Дорогий український народе! . У це найбільше християнське свято небо, земля і глибини підземні осяяні світлом, – світлом життя, світлом радості та силою воскреслого Спасителя. Він розсіює темряву, наповнює наше життя новим змістом...

У Міненерго пояснили, навіщо Росія поновила обстріли енергетичної інфраструктури

неділя, 5 травень 2024, 8:38

Російські загарбники знову почали обстрілювати енергетичну інфраструктуру, що може свідчити про зміну політичної та економічної ситуації. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко в етері телеканалу "Ми - Україна". "Чому вони зараз вирі...