Відкрито два кримінальні провадження: Медики розповіли, в якому стані перебуває військовий ТЦК, якого побили у Ворохті

У військовослужбовця Верховинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, якого 4 липня 2024 року побили жителі Ворохти, медики діагностували хімічний опік та забої обличчя. Про це пише Суспільне, передають Патріоти України.

За словами заступника директора КНП "Яремчанська центральна міська лікарня" Василя Йосипчука, після конфлікту, що виник на блокпосту при в'їзді у Ворохту, військовослужбовця доправили до лікарні медики екстреної медичної допомоги.

Медики діагностували у військового хімічний опік і забої

"Ми оглянули його о 14:45. Військового обстежили окуліст, лор, травматолог та невролог. У чоловіка діагностували хімічний опік і забої м'яких тканин носа й обличчя", - розповів Василь Йосипчук.

У Яремчанській лікарні військовому надали медичну допомогу та призначили амбулаторне лікування.

Через блокпост ТЦК по дорозі на Буковель місцеві жителі блокували дорогу

Як писало видання Бліц-Інфо, 4 липня місцеві мешканці Ворохти організувались біля селищної ради з вимогою прибрати блокпост при в’їзді з Татарова у Ворохту. На відео, що розлетілося соцмережами, було видно, що між протестувальниками та ТЦК стався конфлікт, унаслідок якого постраждав військовий.

В Івано-Франківському центрі комплектування та соціальної підтримки відреагували, написавши, що блокпост у Ворохті прибраний, але військовослужбовці ТЦК будуть і надалі перевіряти документи приїжджих.

"Ситуація наступна: на в’їзді у Ворохту стоїть блокпост, який перевіряє документи. Через це місцеві жителі заявляють, що на курорт не їдуть особи, що уникають свого конституційного обов’язку служби в армії. Сьогодні жителі Ворохти почали конфлікт. Напали на військовослужбовця ТЦК та побили його машину. Даний військовослужбовець був поранений та воював за "подібних осіб". Така подяка", - пояснили у ТЦК.

Відкрито два кримінальні провадження

Правоохоронці в Івано-Франківській області розпочали два кримінальні провадження за фактами перешкоджання діяльності ЗСУ та хуліганства у Ворохті.

"Поліцейські опитали потерпілих, встановили свідків конфлікту, вилучили відео з камер спостереження та пошкоджений транспортний засіб. Потерпілого доставили в лікувальний заклад. За фактом протиправних дій слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 296 ( Хуліганство) та ч. 1 ст. 114 - 1 ( Перешкодження законній діяльності Збройних Сил України) Кримінального кодексу України", - зазначили у поліції.

Шокуючий злочин: Топменеджерка Porsche викинула новонароджену доньку у вікно, щоб ... не зруйнувати кар'єру

понеділок, 8 липень 2024, 23:25

У Німеччині мама викинула новонароджену доньку з вікна, тому що думала, що дитина зруйнує її кар'єру керівниці у Porsche. Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України. 28-річна Катаріна Йовановіч із міста Лауффен-на-Неккар була визнана винн...

Все лише починається! Вчені кажуть, що пекельна спека наздожене Землю протягом 5 років

понеділок, 8 липень 2024, 22:00

У новому звіті Global Annual to Decadal Climate Update вчені також попереджають про те, що якщо людству не вдасться скоротити кількість викидів парникових газів до нуля - дедалі поганіші показники залишаться за межами цього десятиліття. Про це пише Sci...