Відомий український телеведучий отримав поранення на фронті

Даніель Салем

Відомий український телеведучий та ресторатор Даніель Салем, який із початком війни пішов захищати Батьківщину, отримав поранення на передовій. Про це він повідомив у програмі Неймовірна правда про українців, передають Патріоти України.

Так, він розповів, що зараз перебуває на лікарняному через травму, а коли є вільний час, займається волонтерством. "Я у спецпідрозділі, і я в авіарозвідці у бригаді 299, тому у нас є виїзди. Зараз моя сім’я не тут, у мене немає друзів крім військових моїх побратимів. І якщо ми їдемо "відпочивати", якщо так можна сказати, я вибираю робити щось корисне - волонтерю. Наприклад, зараз у мене був лікарняний, тому що отримав травму спини. Впіймав, як кажуть, кулю в броник", - сказав він.

Водночас Даніель Салем зізнався, що це не перше поранення на передовій. На початку повномасштабної війни він отримав контузію, внаслідок якої було пошкоджено вухо. "Наразі там новоутворення - кіста, яка заважає слуху повернутися", - додав знаменитість.

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...