Відправити в останній путь із честю: Українським військовим вдалося забрали тіло бійця, який загинув 13 липня

Тіло українського військового, який 13 липня підірвався на невідомому вибуховому пристрої, вдалося забрати 15 липня. Попередня спроба стала трагічною, оскільки окупанти обстіляли нашу групу, вбивши медика та поранивши ще одного бійця, передають Патріоти України.

Тіло вбитого героя забрали поблизу населеного пункту Зайцеве. Наразі триває підготовка до транспортування тіла воїна до місця поховання.

Що відомо про попередню спробу забрати тіло загиблого героя

  • 13 липня неподалік Зайцевого загинув командир взводу українських військових.
  • Командувач ООС дав наказ на запит "режиму тиші", щоб забрати тіло захисника. Бойовики за посередництва СММ ОБСЄ дали згоду.
  • За тілом рушили військові і медик, одягнені за правилами у білі каски і жилети.
  • Однак коли група почала наближатися ворог відкрив вогонь і поранили одного з військових.
  • Медик поспішив надати допомогу і в цей момент бойовики знову відкрили вогонь, вбивши лікаря та поранивши ще одного військового.
  • Тіло командира взводу забрали бойовики.

Зауважимо, що досі на місці подій перебуває поранений боєць і загиблий медик. Прокуратура Донецької області розпочала досудове розслідування, а Володимир Зеленський заявив, що тримає ситуацію під особистим контролем.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...