"Він був відомий більшості з вас як злодій": Знаменитий актор загинув у Малібу

Південноафриканський актор Кліфф Саймон, відомий за серіалами "Зоряна брама: ЗВ-1" і "Детектив Неш Бріджес", трагічно загинув в Малібу. Як повідомила його дружина в Facebook, 58-річний Саймон загинув на пляжі Топанга, займаючись кайтбордінгом, передають Патріоти України.

«Він був відомий більшості з вас на цій сторінці як злодій, якого ви любили ненавидіти, Ба’ал, з Зоряної брами. … Він був НАСТІЛЬКИ великим — істинним оригіналом, авантюристом, моряком, плавцем, танцюристом, актором, письменником. Там, де він колись стояв на цій землі, залишилася діра», — йдеться в повідомленні. «Єдина втіха в цій трагедії в тому, що він пішов з життя, займаючись улюбленою справою», - додала дружина Саймона.

Кліфф Саймон почав акторську кар'єру в театрі Парижа Мулен Руж в 1989 році. Пізніше він переїхав у Лос-Анджелес, де зіграв у серіалі Детектив Неш Бріджес. А ще через якийсь час — роль лиходія Ба’ала в науково-фантастичному серіалі Зоряна брама: ЗВ-1. Він також постав в цьому образі в повнометражному фільмі Зоряна брама: Континуум в 2008 році.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...