"Вітаю вас, пані": Іво Бобул "обійняв" Ірину Фаріон

Народний артист України Іво Бобул привітав Ірину Фаріон з поновленням на посаді професорки кафедри української мови Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки і віртуально обійняв її. Про це стало відомо із соцмережі, передають Патріоти України.

Так, заслужений артист України, один із лідерів дуету «Світязь» Анатолій Говорадло, відреагував на поновлення Фаріон на посаді дописом у мережі. Він написав: «Вітаю пані Фаріон на посаді професора Львівської політехніки!».

У коментарях до його допису співак Іво Бобул долучився до привітань і написав наступні слова: «Вітаю вас пані Фаріон. Обіймаю».

Ірина Фаріон поки що не відреагувала на привітання від Іво Бобула.

З поновленням на посаді Ірину Фаріон також привітав український композитор, автор понад тисячі музичних творів, популярних пісень, народний артист України Остап Гавриш. «Це що, в Україні не можна бути націоналістом і патріотом своєї рідної землі???!!! Всі народи, які живуть на Богом даній їм землі, люблять і славлять свою мову, культуру, традиції і звичаї!!! Так має бути і у нас в Україні!!!», – підтримав Ірину Фаріон народний артист України Остап Гавриш.

Привітав Ірину Фаріон з поновленням на посаді і український письменник Мирослав Дочинець. «Ірина Фаріон – знову викладач Львівської політехніки. А Вчителем нації вона й не переставала бути», – написав Дочинець на власній сторінці у Facebook.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...