"Вітаю вас, пані": Іво Бобул "обійняв" Ірину Фаріон

Народний артист України Іво Бобул привітав Ірину Фаріон з поновленням на посаді професорки кафедри української мови Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки і віртуально обійняв її. Про це стало відомо із соцмережі, передають Патріоти України.

Так, заслужений артист України, один із лідерів дуету «Світязь» Анатолій Говорадло, відреагував на поновлення Фаріон на посаді дописом у мережі. Він написав: «Вітаю пані Фаріон на посаді професора Львівської політехніки!».

У коментарях до його допису співак Іво Бобул долучився до привітань і написав наступні слова: «Вітаю вас пані Фаріон. Обіймаю».

Ірина Фаріон поки що не відреагувала на привітання від Іво Бобула.

З поновленням на посаді Ірину Фаріон також привітав український композитор, автор понад тисячі музичних творів, популярних пісень, народний артист України Остап Гавриш. «Це що, в Україні не можна бути націоналістом і патріотом своєї рідної землі???!!! Всі народи, які живуть на Богом даній їм землі, люблять і славлять свою мову, культуру, традиції і звичаї!!! Так має бути і у нас в Україні!!!», – підтримав Ірину Фаріон народний артист України Остап Гавриш.

Привітав Ірину Фаріон з поновленням на посаді і український письменник Мирослав Дочинець. «Ірина Фаріон – знову викладач Львівської політехніки. А Вчителем нації вона й не переставала бути», – написав Дочинець на власній сторінці у Facebook.


Людей налякав звук вибуху: У Києві сталась пожежа у супермаркеті "Сільпо"

п’ятниця, 19 липень 2024, 0:30

У Дарницькому районі сталась пожежа в приміщенні супермаркету. Про це 18 липня повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації (КМДА), зазначають Патріоти України. "Всі аварійно-рятувальні служби та «швидка» на місці, проводиться евакуа...

"Я дуже боялася... Я дуже рада, така горда!": Лайма Вайкуле розповіла, чому заспівала українською мовою (відео)

четвер, 18 липень 2024, 23:15

Латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка з юності будувала кар'єру в Москві, але послідовно з 2014 року засуджувала російську агресію проти України і відмітила всі пропозиції та чималі гонорари з'їздити в окупований Крим. Цьогоріч готується заспівати укр...