Полював на "укрів": Волонтери розсекретили спецназівця з Росії, який воював на Донбасі (фото)

Волонтери виявили в мережі чергового російського спецназівця, який брав участь в окупації Криму, а також військовій агресії РФ на Донбасі, передають Патріоти України.

Так, волонтери виявили в російській соцмережі профіль російського військового Євгена Павлова з Ростова-на-Дону, 1993 року народження. Він написав у соцмережах, що проходив військову службу в спецназі ГРУ. Серед його фото було знайдено зображення з літаком МІГ-29 з аеродрому Бельбек окупованого Криму, зроблене в березні 2014 року. Пізніше цей літак Україна зуміла вивезти з території півострова. Також є серед фото Павлова і знімок на набережній Севастополя. Там у нього на формі 3 медалі, одна з яких "За повернення Криму", яку видавали особам, які брали участь в окупації українського півострова.

Щодо участі Павлова в бойових діях на Донбасі - волонтери знайшли фото, де він у складі групи російських військових перебуває біля вантажівки "гуманітарного конвою" РФ, які відправлялися на Донбас через непідконтрольну ділянку кордону. У них країна-агресор часто перекидала своїх військових для поповнення рядів бойовиків найманцями.

Раніше військова прокуратура України вказувала, що загін спецназу ГРУ, в якому значився найманець Павлов, здійснював окупацію Криму.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:34

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...