Ви будете здивовані! Глибокі зморшки, втомлений погляд: Як виглядали 35-річні жінки 100 років тому (фото)

100 років тому 35-річні жінки виглядали зовсім не так, як сучасні. Вони були втомлені і виглядали набагато старше своїх років, зазначають Патріоти України.

У минулому столітті жінкам доводилося жити, працювати і ростити дітей у суворих умовах. Детальніше про те, як вони виглядали.

На той час жінок не хвилював зовнішній вигляд. Вони не користувалися косметикою і не боялися вийти на вулицю в тому, у чому ходять вдома. До того ж селянки були заміжні і мало хто ходив "у дівках". На кадрах можна побачити, що 100 років тому у жінок в 35 років вже були зморшки і втомлений погляд.

Користувачі мережі міркують, чому ж 35-річні жінки століття тому так старо виглядали. На думку деяких, це пов'язано з важкою працею або ж тому, що їх рано видавали заміж. "Тому що рано заміж видавали", "Працювали з дитинства", "Вони просто бідні жінки", "Це жінки–селянки, дворянки так не виглядали", "Тому що працювали як коні", – вважають люди.
Джерело: Обозреватель

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...