Винесли прямо з операційної: На Миколаївщині лікарі сказали жінці забрати з лікарні ампутовані ноги свого чоловіка

На Миколаївщині лікарі сказали жінці забрати з лікарні ампутовані ноги свого чоловіка Повідомляється, що жінці винесли мішка з ампутованими ногами прямо з операційної, передають Патріоти України.

Як розповіло місцеве видання Тут.інфо, відповідну ситуацію розглянули на засіданні сесії райради Нового Бугу.

Перед депутатами райради виступила подруга жінки, Оксана Киричишина, яка розповіла, що її знайому, яка страждає на епілепсію, змусили забрати ноги чоловіка - їх винесли в мішку прямо з операційного блоку.

"Їй сказали в лікарні - прийдеш з ранку, посидиш, поки закінчиться операція, і забереш ноги з собою. І дають їй цей мішок з ногами на плечі ... Вона йде, падає в непритомність, тому що, як вона мені потім розповіла: я відчувала тепло цих ніг у себе на плечах ", - розповіла жінка.

Також вона закликала депутатів вирішити питання з утилізацією медичних відходів, оскільки мер міста повідомив їй, що за законом родичі повинні забирати подібні речі з лікарень.

У свою чергу головлікар районної лікарні, який був присутній на зустрічі, звинуватив жінку в тому, що вона не спробувала розібратися в ситуації та не звернулася за допомогою ні до кого з керівництва лікарні.

"Ви взяли цей мішок на плечі ... Навіщо ви це зробили? По утилізації. Наша установа піднімало це питання неодноразово. У нас був центр утилізації, який благополучно на території ветслужби місцеві жителі розікрали, розібрали на металобрухт, і воно стоїть раскуроченной", - відзначив чоловік.

Головлікар наголосив, що відновлення пункту з утилізації медичних відходів коштуватиме великих грошей.

"Відновити це задоволення не дешево - за цінами 2-3-річної давності сама установка коштувала 300 тисяч. А плюс потрібно її ще встановити і отримати ліцензію. Утилізація - задоволення вкрай дороге", - відзначив він.

Лікар додав, що, якщо не передбачена утилізація, то родичі повинні займатися похованням. Якщо цього зробити вони не можуть, то цим питанням займається керівник громади.

Відео за посиланням

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...