"Вирішив" проблему зі старінням нації: Вчений в Японії закликав зробити пенсіонерам... масове харакірі

Професор економіки Єльського університету Юсуке Наріта вигадав спосіб, як вирішити проблему зі старінням нації в Японії. Він запропонував зробити масове харакірі людям похилого віку. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

"Я відчуваю, що єдине рішення досить очевидне. Зрештою, хіба масове сепуку людей похилого віку не допоможе вирішити проблему старіння населення?" — цитує його видання.

Такий "метод омолодження нації" не всім прийшовся до душі, і вченого захейтили в соцмережах. Згодом він перепросив і сказав, що його не так зрозуміли. За його словами, замість харакірі можна зробити стареньким евтаназію.

Нині у Японії фіксується низький рівень народжуваності. Минулого року населення скоротилося більш ніж на 600 тисяч осіб через зниження рівня народжуваності та швидкого старіння. Крім того, державний борг у 2021 році досяг найбільшої в історії країни суми.

Сумні цифри: Скільки території Україна втратила за останні півроку

неділя, 5 травень 2024, 6:30

Від початку жовтня 2023 року Україна поступилася Росії понад 300 квадратними кілометрами своєї території. За квітень було втрачено понад 80 км2. Такий підрахунок зробили аналітики. "Станом на кінець квітня 2024 року Росія окупувала загалом 17,53% (+0,0...

Нове слово в технологіях: Командувач американських ВПС політав на F-16, яким керував штучний інтелект

неділя, 5 травень 2024, 6:28

Командувач військово-повітряних сил США Френк Кендалл взяв участь у повітряному бої, сидячи в кабіні літака F-16, яким управляв штучний інтелект. Тим часом іншим літаком керувала людина. Про це повідомляє AP. Під час повітряного бою літак із Кендаллом ...