"Вже втомився казати "ні", але...": Олексій Горбунов розповів, на яких умовах повернеться на зйомки в Росію

Український актор Олексій Горбунов поспілкувався з журналістами видання "Собеседник" і згадав про свої найкращі ролі в Росії. Коли журналісти запитали, коли він планує повернутися в Москву, Горбунов чесно заявив, що чекає налагодження відносин між країнами, а поточна ситуація викликає у нього навіть страждання, передають Патріоти України.

Потрібно зазначити, що ще в 2015 році Горбунов заявив, що більше не буде зніматися в російському кіно, після чого поїхав в Одесу. Зараз, як розповідає сам артист, він працює з українськими та європейськими діячами кіно, але все ж сподівається, що колись відносини між Києвом і Москвою нормалізуються. За його зізнанням, він сильно переживав через ситуацію, що склалася, оскільки його батько народився на Алтаї, старша сестра живе в Москві, а в Росії він зіграв свої найкращі ролі.

«Про це тут восьмий рік кажу, але мене нібито не чують і тільки запитують: "Так ти не поїдеш в Росію?" Я вже втомився щодня - вісім років! - говорити про політику», - зізнається артист. За його словами, до цих пір йому приходять запрошення від російських продюсерів і режисерів, але він принципово не може дати свою згоду.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...