З архіву ПУ. Постріляв у "кіборгів" на свою голову: Пореченков плачеться на гірку долю в кінематографі, причину усвідомлює (відео)

Кілька років тому артист-терорист відчував себе справжнім "героєм", позуючи в касці і з бойовою зброєю поруч з "ополченцями Новоросії". Навіть стріляв у бік українських захисників Донецького аеропорту.

Але пройшло зовсім небагато часу, і "пригода" відгукнулася Пореченкову. В інтерв'ю російським журналістам Михайло Пореченков поскаржився, що його в минулому успішна акторська кар'єра зіпсувалася після поїздки на Донбас і "фотосесії" в оточенні проросійських терористів, передають Патріоти України.
За словами Пореченкова, в один прекрасний день він звернув увагу, що його почали просто "відфутболювати" з ролей в уже затверджених проектах. На його місце брали інших акторів. Він пов'язує ці "непорозуміння" саме з відкритою підтримкою "народних республік".
На самому початку військового конфлікту на сході України, в мережі з'явилися фото і відео з Пореченковим, який стріляв в Донецькому аеропорту з кулемета. Цікаво, що артист стріляв у бік українських бійців, а на ньому була каска і жилет з написом "Преса".
В Україні заборонені до трансляції фільми, в яких бере участь Пореченков. Також йому заборонено з'являтися на території України.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...