"З центру православ'я звертаємося до вас цього особливого дня - 24 серпня 2022 року": Вселенський патріарх Варфоломій благословив українців на боротьбу (відео)

«Зло ніколи не переможе добро, темрява ніколи не переможе світла», - наголосив його святість

Вселенський Патріарх Варфоломій привітав українців з Днем Незалежності та наголосив, що зло ніколи не переможе добро. Промову Патрірха опублікувало Міністерство закордонних справ України.

«З центру православ'я Фанару звертаємося до вас цього особливого дня – 24 серпня 2022 року, у 31-шу річницю проголошення Незалежності України. Сердечно вітаємо вас і висловлюємо нашу батьківську любов у цей важкий час, коли ви захищаєте свою Батьківщину від чужоземних загарбників. Нехай всемилостивий Господь укріпить усіх вас перенести ці численні біди та нести цей тяжкий хрест. Зло ніколи не переможе добро, темрява ніколи не переможе світла», – сказав Варфоломій.


Мустафа Джемілєв відповів, скільки кримських татар воює за Україну

субота, 18 травень 2024, 17:44

Лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв назвав кількість кримських татар, що захищають Україну в лавах Сил оборони. Про це політик сказав у інтерв'ю проєкту "Крим.Реалії", що вийшло 18 травня 2024 року, передають Пат...

Не бачать перспектив? Скільки українців не планують повертатися до країни - результати опитування

субота, 18 травень 2024, 17:30

За даними Євростату, понад 4,2 мільйона українських біженців зараз зареєстровані для отримання тимчасового захисту. Це дозволяє їм легально отримати доступ до житла, знайти роботу та отримувати соціальні виплати в країнах ЄС. . Польща приймає близько 1...