З вікна 8-го поверху готелю у центрі Львова випала жінка

У Львові на проспекті Чорновола із вікна випала жінка. Від отриманих травм вона померла на місці. Про це повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, передають Патріоти України.

Інцидент трапився у понеділок, 22 серпня, близько 21:30. З вікна багатоповерхівки випала жінка. За даними очевидців, вона випала із вікна восьмого поверху готелю Львів, що на проспекті В'ячеслава Чорновола.

Внаслідок отриманих травм жінка загинула. Зазначається, що загибла була мешканкою Києва. Також у місцевих пабліках поширюється інформація, що жінку, яка вже мертва лежала на тротуарі, нібито обікрав перехожий, витягнувши гроші з кишень. На місці працювала поліція та медики.

Готують дітей до війни: Окупанти влаштували змагання з пілотування БПЛА серед школярів у Скадовську

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:22

За даними національного спротиву, російські окупанти у тимчасово окупованому Скадовську влаштували для школярів змагання з пілотування БПЛА. Деталі: У повідомленні спротиву зазначають, що у турнірі з пілотування БпЛА змагалися школярі молодших класів (...

Не всякий вправний ухилянт перепливе... У ДПСУ пояснили, чим саме підступна річка Тиса

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:15

Через швидку течію річки Тиса, мул, численні вихорі та втягування — багатьом навіть вправним плавцям не вистачає сил, щоб подолати щонайменше 50-метрову дистанцію. Окрім того, в Тисі є численні підводні загородження, в які річка затягує під час підйомі...