За мільйон фунтів: У Лондоні продають найвужчий будинок столиці шириною всього в півтора метра (фото)

Колись "вузький будинок" належав зірці "Гордості і упередження" Саймону Вудсу.

У Лондоні, в районі Шепердс Буш в кварталі від знаменитого Гайд-парку, продається найвужчий будинок британської столиці. Шириною він всього в півтора метра. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Раніше тут розташовувався магазин головних уборів, і з тих часів тут залишилася вітрина із зображенням капелюха-казанка, потім тут проживав фотограф Юрген Теллер, а потім "вузький будинок" належав зірці "Гордості і упередження" Саймону Вудсу.

Останній раз "вузький будинок" був проданий за 595 тисяч фунтів в 2009 році якомусь юристу, який вирішив позбутися від унікальної нерухомості через переїзд. Тепер вартість будинку з синім фасадом, вузькими вхідними дверима і двома віконцями становить майже мільйон фунтів.

Не дивлячись на півтора метра ширини, в будинку вмістилося все необхідне: дві спальні, причому в одну з них веде люк, кабінет, вітальня, ванна кімната, кухня з плитою, яка також опалює весь будинок, а також зелений задній дворик і навіть тераса на даху.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...