Закохані зробили фото в день заручин - наречений загинув через п'ять хвилин (фото)

24-річний Жуан Гільєрме Торрес Фадин зробив пропозицію своїй дівчині Ларисі Кампос, коли вони проводили час разом з друзями на річці Сорокабі в Сан-Паулу, Бразилія, його обраниця відразу ж сказала заповітне так. Але через п'ять хвилин радість обернулася трагедією, передають Патріоти України.

Жуан поцілував наречену і відправився плавати разом з друзями. Хлопці вирішили досягти іншого берега, але по дорозі майже всі зрозуміли, що їм це не під силу. Залишилися тільки наречений Лариси і їх приятель. Але змагання тривало недовго. Жуан, якого знайомі характеризували як хорошого плавця, раптово зник під водою.

На місце терміново викликали рятувальників, які півтори години прочісували річку. І зрештою нареченій повідомили звістку, яку вона так боялася почути. Жуан був мертвий.

На своїх сторінках у соцмережах закохані відзначали кожну значиму мить, проведену разом,не перестаючи зізнавалися один одному в почуттях. Вони називали себе не тільки закоханими, але і кращими друзями і відмінними партнерами. "Тепер все, що у мене залишилося, - це спогади про те, що ми пережили або мріяли пережити", - сказала убита горем Лариса.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...