Замість їжі побудували дороги: Пацієнт показав, чим годують хворих на коронавірус у лікарні в Україні (відео)

Журналіст і блогер Андрій Луганський показав на відео, чим годують у лікарні хворих на COVID-19, передають Патріоти України.

На відео - скромний обід, яким навряд чи насититься доросла людина, тим більше той, хто хворіє і кому треба набиратися сил.

В обід в лікарні входить: щось рідке в тарілці, схоже на вівсяну кашу, чай, варене яйце і шматок хліба. "Я так розумію, що замість їжі для хворих, на гроші з антикоронавірусного фонду побудували дороги для передвиборної кампанії Зеленського", - прокоментував свій обід журналіст.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...