"Здоровому мужику не соромно за своє боягузтво": Влад Яма показався вперше за довгий час і натрапив на хейт

Український хореограф Влад Яма з початку повномасштабного вторгнення разом з родиною живе за кордоном. У соціальних мережах він з'являється рідко, але кожна його поява провокує хейт, зазначають Патріоти України.

Цього разу Яма оприлюднив фото, де постав з бородою і вусами, а в підписі до знімка він написав: "Прощавай, прощай, goodbye, 2022..."

Користувачі мережі розлютилися через такий вчинок Ями, який не пішов захищати рідну країну від російських окупантів, та й взагалі втік від війни куди подалі.

Що пишуть фоловери Владу Ямі

  • "Війна показала, хто є хто. Я сподіваюся, люди побачили, як наші селебреті реагували на виклик. Звичайні хлопці ставали в чергу добровольцями і захищають країну. А хтось страждає за кордоном і співчуває"
  • "А де ви зараз перебуваєте? Щось вас не видно в рядах захисту нашої країни"
  • "Головне, що здоровому мужику не соромно за своє боягузтво. Мерзота"
  • "Вирішив українською заговорити, щоб пробачили і прийняли? Але ні вже!"
  • "Що ти є, що ні – вільний"

Що Влад Яма говорить про війну в Україні

Хореограф опублікував кілька постів у своїх соцмережах, де написав, що його країну знищують, тому для нього головне, щоб сім'я була в безпеці.

Також він подякував захисникам України і сказав, що поважає їх.

Крім того, на своїй сторінці в Instagram він показав кілька кадрів, де видно, що він займається волонтерством за кордоном.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...