Зе-команда може втирати сльози: Стало відомо, скільки українців не довіряють Зеленському

Президенту України Володимиру Зеленському не довіряють 49% опитаних українців. Про це свідчать результати дослідження, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова спільно з Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва" з 3 по 9 липня, передають Патріоти України.

"Зеленський залишається політиком з найвищим рівнем довіри (44%), однак не довіряють йому 49%, що робить баланс довіри та недовіри негативним", – зазначають соціологи.

Згідно з результатами дослідження, голові Верховної Ради України Дмитру Разумкову довіряють 39% опитаних, не довіряють – 45%. Водночас прем’єр-міністру Денису Шмигалю – 14% і 62% відповідно, а голові Офісу президента Андрію Єрмаку – 9% та 48% відповідно.

"40,5% громадянпогоджуються, що президент Володимир Зеленський є чесною і порядною людиною, але про більшість членів його політичної команди цього не можуть сказати", – йдеться у дослідженні.

Так, 9% опитаних схиляються до відповіді про чесність, порядність і президента, і його політичної команди. Водночас 33% вважають, що ані президент, ані більшість членів його команди – не є чесними і порядними людьми.

Дослідження проводилось методом інтерв’ю за місцем проживання респондентів. Було опитано 2022 осіб віком від 18 років у всіх регіонах України, окрім окупованого Криму та територій Донецької та Луганської областей. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...