"Секс в кадрі - це техніка, це як заплакати, коли тіло не готове": Ксенія Мішина розповіла про зйомки інтимних сцен

Українська актриса Ксенія Мішина часто знімається в серіалах, де передбачені постільні сцени. Ось тільки, як виявилося, зірка може і відмовити режисерові в зйомці в такій сцені, передають Патріоти України.

"Я завжди скажу "Ні", якщо не бачу в цьому сенсу. Важко відтворити інтимні сцени, коли ти не розумієш, навіщо вони в даній роботі. У моєму недавньому медичному проекті (серіал "Клятва лікаря", - ред.) зіткнулася з такою ситуацією: було вирішено зняти одну дуже інтимну сцену, на яку глядач згодом відреагував негативно. Було багато негативних коментарів, наприклад: "Навіщо? Цій героїні таке не підходить". Це лише підтвердило мої власні відчуття: іноді подібні сцени не потрібні", - сказала Мішина в інтерв'ю.

Також вона розповіла, чим секс в кадрі відрізняється від сексу в реальному житті. За словами Ксенії, під час зйомок таких відвертих сцен вона завжди відчуває дисонанс. "У житті це справжні почуття - ти хочеш це робити. А в кадрі тебе змушують це робити (сміється). Секс в кадрі - це техніка, просто рухи. Це як заплакати: твій організм до цього не готовий, але для сцени треба зробити це штучно", - додала актриса.

Джерело: Факти.ІCTV

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...