Не робіть так! Які помилки під час маринування м’яса можуть зіпсувати страву

Усі господині знають про те, що без попереднього маринування смачне та соковите м’ясо приготувати не вийде, передають Патріоти України.

Однак і неправильний підхід до підготовчого етапу “допоможе” зіпсувати страву.

Подробиці

Яких помилок важливо уникати?

Надмірна кількість солі

Сіль часто входить до складу маринаду, але важливо відміряти її у розумних кількостях. Якщо покласти на око велику кількість солі, то є ризик пересушити м’ясо.

У такому випадку страва не зможе вийти соковитою та апетитною.

Забули вимочити

Не всі господині пам’ятають про те, що м’ясо варто добре вимочити перед тим, як відправляти в маринад. Візьміть глибоку миску з водою та залиште м’ясо вимочуватись у воді на півгодини.

Після цього зливають воду, обсушують м’ясо за допомогою паперового рушника і маринують.

Дивні поєднання

Якщо в рецепті ви бачите, що вам пропонують змішати, наприклад, гранатовий сік з кефіром і лимонним соком, то таку рекомендацію краще оминати.

Вибирайте рецепти маринадів, у яких вказано невелику кількість інгредієнтів.

Джерело: ПростоВей

Смакота! Як приготувати ніжний паштет із курячої печініки

субота, 7 вересень 2024, 6:12

Ніжний печінковий паштет ідеальний варіант для перекусу. Приготуйте та насолоджуйтеся смаком, передають Патріоти України. Вам знадобляться такі інгредієнти:. Наріжте цибулю й підсмажте на олії, щоб стала прозорою. Додайте до цибулі моркву й підсмажте в...

Є секрет! Де тримати банани, щоб вони були свіжими більше 10 днів

субота, 7 вересень 2024, 5:40

Для багатьох людей банани є невід’ємною частиною раціону, тому дуже важливо, щоб вони завжди були у холодильнику. Але, термін зберігання бананів зазвичай досить короткий – лише 2-3 дні, якщо купувати їх вже жовтими, передають Патріоти України. Якщо ж к...