Дика природа: Крокодил відбив численні спроби леопарда вкрасти його обід (відео)

Хижак ризикував сам стати жертвою великої рептилії.

У Національному парку Крюгера в ПАР зняли відео, в якому голодний леопард намагається поцупити їжу, припасену для себе крокодилом, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Хижак кілька разів підбирається до туше, що лежить біля самого берега річки. Але крокодил щораз напоготові - він вискакує з води і відганяє леопарда, який ризикував сам стати жертвою великої рептилії. Зрештою, розчарований леопард залишає свої спроби і йде ні з чим.

Ці кадри зняв місцевий гід Альберто Скаттоліні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...